background

Redan är opererad för gråstarr

För dig som redan är opererad för gråstarr

I dagsläget finns det ett stort utbud av speciella linser som man kan välja för att slippa glasögon, i samband med sin gråstarrsoperation. Förr var dock speciella linserna inte alls lika välpresterande som dagens modernare linser. Detta, bland annat, har gjort att många redan har opererat sig för gråstarr med standardlinser och därmed bär glasögon.

Numera finns det möjlighet även för Dig, som redan är opererad för gråstarr med standardlins, att slippa glasögon. Då sätts en speciell lins in för ändamålet. Denna lins placeras i ögat mellan regnbågshinnan och standardlinsen. Metoden är till skillnad mot laser, helt reversibel och oberoende av hornhinnans tillstånd. Synåterhämtningen efter operationen är mycket snabb.

Metoden passar för alla typer av synfel, dvs närsynthet, översynthet och astigmatism samt att i vissa fall kan även ålderssynthet korrigeras.

> Så går operationen till

Information

Boka tid för konsultation med en ögonkirurg som är specialist i synfelsbehandlingar, där ni tillsammans går igenom förutsättningarna som gäller just Dina ögon.

Boka tid

Kontaktformulär

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka.

Vad händer sen?

När din förfrågan har kommit in till oss tar vi kontakt med dig på telefon för att diskutera eventuella frågor samt boka en tid för besök.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.