background

Redan är opererad för gråstarr

För dig som redan är opererad för gråstarr

I dagsläget finns det ett stort utbud av speciella linser som man kan välja för att slippa glasögon, i samband med sin gråstarrsoperation. Förr var dock speciella linserna inte alls lika välpresterande som dagens modernare linser. Detta, bland annat, har gjort att många redan har opererat sig för gråstarr med standardlinser och därmed bär glasögon.

Numera finns det möjlighet även för Dig, som redan är opererad för gråstarr med standardlins, att slippa glasögon. Då sätts en speciell lins in för ändamålet. Denna lins placeras i ögat mellan regnbågshinnan och standardlinsen. Metoden är till skillnad mot laser, helt reversibel och oberoende av hornhinnans tillstånd. Synåterhämtningen efter operationen är mycket snabb.

Metoden passar för alla typer av synfel, dvs närsynthet, översynthet och astigmatism samt att i vissa fall kan även ålderssynthet korrigeras.

> Så går operationen till

Information

Boka tid för konsultation med en ögonkirurg som är specialist i synfelsbehandlingar, där ni tillsammans går igenom förutsättningarna som gäller just Dina ögon.

Boka tid

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 om du tex behöver nytt recept eller om du önskar omboka en tid. Via 1177 är det säkert att ange personnummer och vi kan då hjälpa dig via den sidan.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende du inte tror att vi kan hjälpa dig med via 1177 ELLER om du önskar diskutera Privat Förundersökning eller Operation - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka. Vi ringer upp dig så snart vi får möjlighet.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.