background

Optalmica Eskilstuna

Ögonspecialister, Optalmica, Eskilstuna

Om Optalmica Eskilstuna

Alla våra ögonspecialister är överläkare och vidareutbildade vid universitetssjukhus. Till sin hjälp har de ett team av ögonsjuksköterskor, optiker och undersköterskor samt det senaste inom undersöknings- och operationsutrustning.

I Eskilstuna tar vi emot remisser som gäller gråstarr och vi opererar gråstarr. Vi har inte längre allmän ögonmottagning då Region Sörmland valt att enbart upphandla gråstarrsoperationer av oss.

Vi har fina operationssalar med den senaste utrustningen för behandling av din gråstarr (katarakt). Vi erbjuder även behandlingar privat med mål att slippa glasögon efter operationen.

Vårt mål är att Du ska känna dig trygg under hela ditt besök hos oss.

Kontaktuppgifter

Adress för Eskilstuna
Fristadstorget 10
632 18, Eskilstuna
Tel: 016 200 64 60
1177: Till 1177
E-post: eskilstuna@optalmica.se
Kontaktformuläret: Till kontaktformuläret
Verksamhetschef:
Wiveka Broberg
Tel: 070-180 31 11
E-post: wiveka.broberg@optalmica.se
Öppettider

Måndag - Torsdag: 8.00 till 16.00
Fredag: 8.00 till 15.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Till karta

Följ oss gärna

Följ oss på Facebook

sigill

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 då det är säkert att ange personnummer denna väg. Vi kan då hjälpa dig direkt om du tex behöver nytt recept, önskar boka om eller avboka en tid.

Kontakta oss även via 1177 om du har en tid bokad för förundersökning inför gråstarroperation och är intresserad av en premiumlins så vi kan anpassa tidsåtgången för ditt besök då fler mätningar behöver göras.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende som inte är kopplat till ditt personnummer kan du kontakta oss här - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.