background

Optalmica Eskilstuna

Ögonspecialister, Optalmica, Eskilstuna

Om Optalmica Eskilstuna

Alla våra ögonspecialister är överläkare och vidareutbildade vid universitetssjukhus. Till sin hjälp har de ett team av ögonsjuksköterskor, optiker och undersköterskor samt det senaste inom undersökningsutrustning för att säkerställa rätt diagnos och behandling av ögats tillstånd.

I Eskilstuna har vi allmän ögonmottagning dit du kan komma för alla sorters problem med ögonen. Du kan komma med eller utan remiss.

På vår ögonmottagning kan vi bland annat upptäcka och behandla glaukom (grön starr), göra synfältsundersökningar, upptäcka förändringar i ögats inre delar genom att göra OCT (en kartläggning av gula fläcken, synnerv och näthinna i hög upplösning), se förändringar i hornhinnan med topografi (en tredimensionell undersökning) och behandla efterstarr med laser.

Vi har fina operationssalar med den senaste utrustningen för behandling av din gråstarr (katarakt). Vi erbjuder även behandlingar privat med mål att slippa glasögon efter operationen.

Vårt mål är att Du ska känna dig trygg under hela ditt besök hos oss.

Kontaktuppgifter

Adress för Eskilstuna
Fristadstorget 10
632 18, Eskilstuna
Tel: 016 200 64 60
1177: Till 1177
E-post: eskilstuna@optalmica.se
Kontaktformuläret: Till kontaktformuläret
Verksamhetschef:
Åsa Åderman
Tel: 070-180 31 11
E-post:
asa@optalmica.se
Öppettider

Måndag - Torsdag: 8.00 till 16.00
Fredag: 8.00 till 15.00
Lördag: - Stängt
Söndag: - Stängt

Till karta

Följ oss gärna

Följ oss på Facebook

sigill

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 om du tex behöver nytt recept eller om du önskar omboka en tid. Via 1177 är det säkert att ange personnummer och vi kan då hjälpa dig via den sidan.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende du inte tror att vi kan hjälpa dig med via 1177 ELLER om du önskar diskutera Privat Förundersökning eller Operation - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka. Vi ringer upp dig så snart vi får möjlighet.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.