background

Optalmica Enköping

Ögonspecialister, Optalmica, Enköping

Om Optalmica Enköping

Alla Optalmicas ögonspecialister är överläkare och vidareutbildade vid universitetssjukhus. I Enköping har läkaren till sin hjälp en sköterska samt det senaste inom undersökningsutrustning för att säkerställa rätt diagnos och behandling av ögats tillstånd.

I Enköping har vi allmän ögonmottagning dit du kan komma för alla sorters problem med ögonen. Vi har också avtal för ögonbottenfotografering för diabetiker. Du kan komma med eller utan remiss.

Vi kan bland annat upptäcka och behandla glaukom (grön starr), göra synfältsundersökningar, upptäcka förändringar i ögats inre delar genom att göra OCT (en kartläggning av gula fläcken, synnerv och näthinna i hög upplösning) och vi kan diagnostisera gråstarr (katarakt) som du kan välja att operera på någon av våra kliniker i Västerås eller Eskilstuna eller förstås där det passar dig bäst.

Vårt mål är att Du ska känna dig trygg under hela ditt besök hos oss.

Kontaktuppgifter

Adress för Enköping
Kungsgatan 7
749 49, Enköping
Tel: 0171 - 77 00 10
1177: Till 1177
E-post: enkoping@optalmica.se
Kontaktformuläret: Till kontaktformuläret
Verksamhetschef:
Jeanette Lundin
Tel: 070-721 35 14
E-post: jeanette.lundin@optalmica.se
Öppettider

Måndag, Onsdag, Torsdag: 8.00 till 16.00
Tisdagar: Stängt
Fredag: 8.00 till 15.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Till karta

Följ oss gärna

Följ oss på Facebook

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 då det är säkert att ange personnummer denna väg. Vi kan då hjälpa dig direkt om du tex behöver nytt recept, önskar boka om eller avboka en tid.

Kontakta oss även via 1177 om du har en tid bokad för förundersökning inför gråstarroperation och är intresserad av en premiumlins så vi kan anpassa tidsåtgången för ditt besök då fler mätningar behöver göras.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende som inte är kopplat till ditt personnummer kan du kontakta oss här - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.