background

Optalmica Enköping

Ögonspecialister, Optalmica, Enköping

Om Optalmica Enköping

Alla Optalmicas ögonspecialister är överläkare och vidareutbildade vid universitetssjukhus. I Enköping har läkaren till sin hjälp en sköterska samt det senaste inom undersökningsutrustning för att säkerställa rätt diagnos och behandling av ögats tillstånd.

I Enköping har vi allmän ögonmottagning dit du kan komma för alla sorters problem med ögonen. Vi har också avtal för ögonbottenfotografering för diabetiker. Du kan komma med eller utan remiss.

Vi kan bland annat upptäcka och behandla glaukom (grön starr), göra synfältsundersökningar, upptäcka förändringar i ögats inre delar genom att göra OCT (en kartläggning av gula fläcken, synnerv och näthinna i hög upplösning) och vi kan diagnostisera gråstarr (katarakt) som du kan välja att operera på någon av våra kliniker i Västerås eller Eskilstuna eller förstås där det passar dig bäst.

Vårt mål är att Du ska känna dig trygg under hela ditt besök hos oss.

Kontaktuppgifter

Adress för Enköping
Kungsgatan 7
749 49, Enköping
Tel: 0171 - 77 00 10
1177: Till 1177
E-post: enkoping@optalmica.se
Kontaktformuläret: Till kontaktformuläret
Verksamhetschef:
Åsa Åderman
Tel: 070-180 31 11
E-post:
asa@optalmica.se
Öppettider

Måndag, Onsdag, Torsdag: 8.00 till 16.00
Tisdagar: STÄNGT
Fredag: 8.00 till 15.00
Lördag: - Stängt
Söndag: - Stängt

Till karta

Följ oss gärna

Följ oss på Facebook

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 om du tex behöver nytt recept eller om du önskar omboka en tid. Via 1177 är det säkert att ange personnummer och vi kan då hjälpa dig via den sidan.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende du inte tror att vi kan hjälpa dig med via 1177 ELLER om du önskar diskutera Privat Förundersökning eller Operation - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka. Vi ringer upp dig så snart vi får möjlighet.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.