background

Optalmica Västerås

Ögonspecialister, Optalmica, Västerås

Om Optalmica Västerås

Våra ögonspecialister är överläkare och vidareutbildade vid universitetssjukhus. Till sin hjälp har de ett team av ögonsjuksköterskor, optiker och undersköterskor samt det senaste inom undersökningsutrustning för att säkerställa rätt diagnos och behandling av ögats tillstånd.

I Västerås har vi allmän ögonmottagning dit du kan komma för alla sorters problem med ögonen. Du kan komma med eller utan remiss. Vi har avtal med Region Västmanland och ett tätt samarbete med Ögonkliniken på lasarettet.

På vår ögonmottagning kan vi bland annat upptäcka och behandla glaukom (grön starr), göra synfältsundersökningar, upptäcka förändringar i ögats inre delar genom att göra OCT (en kartläggning av gula fläcken, synnerv och näthinna i hög upplösning), se förändringar i hornhinnan med topografi (en tredimensionell undersökning) och behandla efterstarr med laser.

Vi har fina operationssalar med den senaste utrustningen för behandling av din gråstarr (katarakt). Vi erbjuder även behandlingar privat med mål att slippa glasögon efter operationen. I Västerås gör vi även plastikoperationer, som t.ex. hängande ögonlock och inkapslade vaglar.

Vårt mål är att Du ska känna dig trygg under hela ditt besök hos oss.

Kontaktuppgifter

Adress för Västerås
Sigurdsgatan 21
721 30, Västerås
Tel: 021 665 67 00
1177: Till 1177
E-post: vasteras@optalmica.se
Kontaktformuläret: Till kontaktformuläret
Verksamhetschef:
Jessica Axelsson
Tel: 070-228 20 45
E-post:
jessica@optalmica.se
Öppettider

Måndag - Torsdag: 8.00 till 16.00
Fredag: 8.00 till 15.00
Lördag: - Stängt
Söndag: - Stängt

Till karta

Följ oss gärna

Följ oss på Facebook

Kontakta oss via 1177

Bäst är att kontakta oss via 1177 om du tex behöver nytt recept eller om du önskar omboka en tid. Via 1177 är det säkert att ange personnummer och vi kan då hjälpa dig via den sidan.

Till 1177

Kontaktformulär

Om du har något ärende du inte tror att vi kan hjälpa dig med via 1177 ELLER om du önskar diskutera Privat Förundersökning eller Operation - Fyll i dina kontaktuppgifter och välj klinik, tryck sen på skicka. Vi ringer upp dig så snart vi får möjlighet.

Vi behandlar dina uppgifter med säkerhet och delar inte med någon tredjepart.